S-au lansat Business Breakfast-urile privind eficienta energetica

S-au lansat Business Breakfast-urile privind eficienta energetica

START2ACT a lasant o serie de business breakfast-uri privind eficienta energetica pentru tinerele IMM-uri. Primul eveniment de succes a avut loc in Winchester si a fost organizat de partenerul nostru Carbon Trust; alte evenimente vor fi organizate in Europa de catre partenerii consortiului START2ACT.

De ce sa participati la Business Breakfast START2ACT?

In timpul unui mic-dejun delicios veti primi informatii privind masuri de reducerea a energiei cu costuri reduse sau fara costuri la birou, achizitia de echipamente eficiente energetic si managementul energiei in viata de zi cu zi a companiei dvs, precum si o introducere privind bunele practici despre cum sa va motivati angajatii sa-si schimbe comportamentul, precum si alte subiecte care pot aparea privind scaderea costurilor prin economisirea energiei in cadrul tinerelor IMM-uri.

Nu ratati aceasta oportunitate si participati la breakfast-urile din tara dvs.

Interesati-va despre urmatorul business breakfast de langa dvs la start2act@enero.ro si vizitati regulat site-ul ro.start2act.eu pentru mai multe detalii.

Съвет на деня
Ползвайте LED !! Това ще ви донесе ползи от гледна точка на качеството на светлината, енергийната ефективност, продължителността на живота, цена,  способност за затъмняване и разнообразие!

Беше ли полезен?