START2ACT a Startupok Éjszakáján!

START2ACT a Startupok Éjszakáján!

Egy igazán mozgalmas novembert tudhatunk a hátunk mögött, hiszen a PowerUP! regionális és nemzetközi fináléját követően a START2ACT november 23-án a 2017-es Startupok Éjszakáján is képviseltette magát!

A Budapest Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által harmadjára szervezett és a Nemzetgazdasági Minisztérium, illetve a Főváros Polgármesteri Hivatalának védnöksége alatt futó esemény számos hazai és külföldi startupot, valamint befektetőt vonzott. 

A nyitó beszédeket Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, valamint Dr. Bagdy Gábor (Budapest Főváros főpolgármester-helyettese) és Szalai Piroska (kuratóriumi elnök, Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány) tartották, akik körvonalazták a magyar startupkultúrát és kiemelték annak nemzetközi jelentőségét.

Ezt követően egy kerekasztal beszélgetésre került sor, ahol mind a magán-, mind a közszférában fontos szereplők (úgymint Dr. Nikodémus Antal, a Nemzetgazdasági MInisztérium Digitális Gazdaság és Innovációs Főosztályának vezetője; Kónya Judit, Izrael Állam Nagykövetségének kereskedelmi attaséja; Bősze Botond, a Beerides Car Sharing ügyvezetője) vitatták meg a nemzetközi piacra jutás lehetőségeit.

A program második felében egyrészt olyan fővárosi startup programok mutatkozhattak be, mint a H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ vagy a Demola Budapest. Lezárásképpen kiemelkedő budapesti és V4 startupok kaptak lehetőséget ötletük és üzleti modellük bemutatására.

Az egész rendezvény idejére nyitva álló networking standoknál a START2ACT is jelen volt, így az érdeklődők többet tudhattak meg arról, hogy hogyan segítjük a fiatal vállalkozásokat az energiahatékonyabbá válásban, illetve, hogy milyen online szolgáltatásokat nyújtunk az Interaktív Energiahatékonysági Platformon keresztül.

START2ACT stand a Startupok Éjszakája 2017 eseményén

Съвет на деня
Запознайте своя персонал с консумацията на енергия: една голяма част от потреблението на енергия се крие в поведението на служителите ви.

Беше ли полезен?