Sudjelujte na START2ACT ljetnom izazovu!

Sudjelujte na START2ACT ljetnom izazovu!

Iako su visoke temperature upravo ono što volimo tokom ljetnih praznika, one nam često stvaraju probleme prilikom rada u uredskim prostorima. Rješenje koje svi nastojimo koristiti je paljenje sustava hlađenja u našim uredskim zgradama bez primisli da isti itekako utječu na visoke troškove za energiju, a indirektno i negativan utjecaj na okoliš.

Kako bi motivirali mlade poslovne ljude kako smanjiti troškove za energiju bez obzira na izrazito visoke temperature pokrenuli smo specijalni START2ACT ljetni izazov za mlade male i srednje poduzetnike i startupove koji je krenuo od danas do 8. rujna 2017.

Ljetni izazov motivira mlade poduzetnike i startupove da na kreativan i inovativan način pokažu kako hlade svoje poslovne prostore na učinkovit način. Sudjelovanjem u ovom izazovu možete osvojiti Amazon FireTablet.

Nadamo se da ćete nam poslati velik broj inovativnih i unikatnih ideja kroz fotografiju ili vide na naš #S2Achallenge Twitter ili na našu e-mail adresu (info@start2act.eu)!

Za više informacija o ljetnom izazovu kliknite na: http://hr.start2act.eu/online-energy-saving-platform/energy-saving-competition

Pratite natječaj na Twitter, Facebook, i Linkedin.

 

Pridružite nam se i neka Ljetni izazov započne!

Съвет на деня
Енергията е пари: ако енергията поскъпва и консумацията остава постоянна, тогава трябва да промените нещо, за да се подобри положението.

Беше ли полезен?